The Night Flight Orchestra

Biljetter finns nu till försäljning!

Konsert - 15 december 2020

The Night Flight Orchestra

Konserten framflyttad till 15 december 2020

Meddelande från arrangören KB West: 

”På grund av rådande omständigheter med anledning av coronaviruset har det bestämts att flytta fram The Night Flight Orchestras kommande Sverigespelningar till vintern. Konserten på Trädgår’n i Göteborg kommer nu att äga rum den 15 december.

Redan köpta biljetter gäller till det nya datumet och behöver inte bytas. Om du inte har möjlighet att gå det nya datumet kontakta kontakta respektive biljettåterfösäljare för återköp, dock senast den 8 maj. Efter detta datum återköps inga biljetter.

Om du vill stödja KB Wests verksamhet i dessa hårda tider behåll gärna din biljett även om du inte kan gå det nya datumet. Alla små insatser underlättar trycket på vår nu ansträngda ekonomiska situation. Tack!”

Vi ses i december! 


The Night Flight Orchestra återvänder till Göteborg med bagaget fullt av sin ösiga progressiva glamdiscorock för en spelning på Trädgår’n!

The Night Flight Orchestra behöver väl inte längre någon närmare presentation. Tidigare brukade orkestern marknadsföras som ett projekt med medlemmar från Soilwork och Arch Enemy och visst, det stämde ju. Numera står dock orkestern väldigt stadigt på egna ben. Sedan starten 2007 har de hunnit med att skicka ut fyra fullängdare och den femte är på god väg. Senaste given, ”Sometimes the World Ain’t Enough”, släpptes 2018 och kröntes dessutom med en välförtjänt grammisnominering.

Till skillnad mot de tidigare nämnda bandens hårda tongångar får vi här en slags glittrande progressiv AOR-doftande klassisk rock. Fast vem bryr sig egentligen om genres?

The Night Flight Orchestra har turnerat hyfsat flitigt ändå med tanke på medlemmarnas andra åtaganden men Sverige har inte varit direkt bortskämda med spelningar. Nu är det dock åter dags igen. Låt våren komma!

 

 

INFO:
På scen: 20:00
Plats: Nya Allén 11, Trädgår’n, Göteborg
Ålder: 18+
Pris: 350:- (ev. serviceavgift tillkommer)


Restaurang LIVE!
Trädgår’ns restaurang för alla konsertkvällar!

Vi rider med tiden och erbjuder en fräsch och härlig buffé som är anpassad till både köttälskare samt vegetarianer! Pulled pork/chicken/oumph står i centrum. Här kan ni mixa och trixa era egna tex-mex måltider med allt från en mumsig tacos till härliga sallader, låt fantasin flöda! Kaffe är självklart inkluderat!

Pris: 169 kr/person

Boka redan nu: Ring 031-10 20 80 eller maila boka@tradgarn.se (betalas på plats)
Restaurangen öppnar: 18.00

Varmt välkomna!

Köp biljett

Arrangör

Plats

  • Trädgår'n
  • Nya Allén 11
    411 38 Göteborg
    Sverige

  • Lokal: T1