Thy Art Is Murder

Framflyttad spelning

Konsert - 23 november 2022

Thy Art Is Murder

Framflyttad från 24 november 2021 till 23 november 2022

Räkna med en brutal helkväll då Australiens tyngsta kulturexport sen ”Mad Max” kommer hit. Med inte mindre än fyra special guests intar Thy Art Is Murder Trädgår’n 23 november 2022.

Då Thy Art Is Murder 2019 avtäckte sitt femte album ”Human Target” tog de samtidigt ett stort kliv framåt. Mot en fond bestående av postmodern dystopi, kaos och förvirring ledde CJ McMahons growlande oss framåt, som om hans röst vore ett flammande ljus av nihilistisk förtvivlan före det slutgiltiga mörkret. Och då de nu återvänder till Sverige har Thy Art Is Murder en rent brutal uppbackning:

MALEVOLENCE
Efter att debuten ”Reign of Suffering” på vissa håll hyllades som en modern klassiker har Shefield-bandet skapat tumult på scener runtom i Europa med sitt kompromisslösa anslag från gränsområdet mellan hardcore och metalcore.

KING 810
Med en ordentlig hype i ryggen har de fortsatt att experimentera och utforska nya vägar. Just nu är King 810 aktuella med albumet ”AK Concerto No. 47, 11th Movement in G Major”.

ALPHA WOLF
Albumet ”a quiet place to die” bevisade med all önskvärd tydlighet att det australiensiska metalcorebandet Alpha Wolf är redo att välta världen.

ORBIT CULTURE
Smattrande death metal-rens från de småländska skogarnas mörkaste vrår. Aktuella med albumet ”Nija”.

INFORMATION:
Datum:
23 november 2022
Dörrar: 17.30
Showstart: 19:00
Ålder: 18+
Pris: 325:- + serviceavgift


Restaurang LIVE!
Trädgår’ns restaurang för alla konsertkvällar!

Vi rider med tiden och erbjuder en fräsch och härlig buffé som är anpassad till både köttälskare samt vegetarianer! Pulled pork/chicken/oumph står i centrum. Här kan ni mixa och trixa era egna tex-mex måltider med allt från en mumsig tacos till härliga sallader, låt fantasin flöda! Kaffe är självklart inkluderat!

Pris: 169 kr/person

Boka redan nu: Ring 031-10 20 80 eller maila boka@tradgarn.se (betalas på plats)
Restaurangen öppnar: 18.00

Köp biljett

Arrangör

Plats

  • Trädgår'n
  • Nya Allén 11
    411 38 Göteborg
    Sverige