TIMO SJUNGER TED

HYLLNING TILL FANTASTISKA TED! En av vår tids älskade popartister hyllar en av Sveriges största låtskrivare, i samband med Ted Gärdestads 60-årsdag går Timo ut på turné med "Timo sjunger Ted".

Konsert - 3 augusti 2016

TIMO SJUNGER TED

En av Sveriges mest älskade popartister tolkar en av vår tids största svenska låtskrivare. I samband med att Ted Gärdestad i år skulle fyllt 60 år släppte Timo Räisänen ett uppmärksammat hyllningsalbum. Under våren har föreställningen ”Timo sjunger Ted” tagits ut på en turné som resulterat i fyllda konserthus runt om i Sverige sedan starten i februari. Efter succén väntar nu en fullbokad turnésommar för ”Timo sjunger Ted”.

”När andra sjunger Gärdestads låtskatt, till leda med fokus på det enkla och vackra, byter Timo skepnad och sjunger skiten ur ”Viking”. Med snudd på hiphoprörelser för att framhäva tyngden och desperationen i ”Helena” skapar han en förtvivlad klagosång som bara ett besatt tonårshjärta kan förmå. Men aldrig i närheten av Teds väna stämma. Istället med en intensitet som nästan vänder ut och in på skinnet. Det är ett helgerån som pågår.”

”En entertainer, en komiker som lockar till massa skratt, och hinderslöst för publiken in i det sällsamma allvaret som också genomsyrar Kenneth Gärdestads texter. Timo passar första refrängen i ”Satellit” till publiken som utan att tveka gör den till ett körverk. När de sista tonerna till ”Himlen är oskyldigt blå” klingar ut på Martin Schaubs gitarr är helgerånet avklätt till ren och skär helgedom.”

– Kristianstadsbladet

För mer info om biljetter: LiveNation

Plats: Trädgår’n
Vart: Uteserveringen

Presskontakt
Amanda Hansen på nummer: 08-665 01 96
Via mail: Amanda.Hansen@LiveNation.se

Pressbiljetter & fotopass
Ansökan om köp av pressbiljett skickas till ress@LiveNation.se. Det är viktigt att du skickar en förfrågan per artist/evenemang och att du i ämnesraden anger vilken artist/evenemang det gäller.

Fotopass-ansökan görs via Photorequest.LiveNation.se (notera att godkänt fotopass inte gäller som biljett).

Varmt välkomna!

Köp biljett

Arrangör

Plats

  • Trädgår'n
  • Nya Allén 11
    411 38 Göteborg
    Sverige