INSTÄLLD – Trettonhelgskonsert med Göteborg Wind Orchestra

Fira in det nya året med Göteborg Wind Orchestra på Trädgår'n!

Konsert - 6 januari 2022

INSTÄLLD – Trettonhelgskonsert med Göteborg Wind Orchestra

På grund av rådande omständigheter och nya restriktioner kommer detta evenemang att ställas in. För fler fårgor – vänligen kontakta arrangören.

Ta hand om er!


TRETTONHELGSKONSERT Gnistrande shownummer med Duratrion

Duratrion
Jerker Johansson, dirigent
Göteborg Wind Orchestra

Fira det nya året tillsammans med Göteborg Wind Orchestra. Under ledning av dirigent Jerker Johansson bjuder orkestern in till en Trettondagskonsert med klassiska pärlor, välkända musikalnummer och gnistrande shownummer. Allt i en överraskande musikalisk cocktail.

Kvällens gästartister är den hyllade Duratrion som lotsar gästerna genom kvällen och bjuder på ostoppbar energi och musikalisk glädje.

Duratrion består av de tre musikalartisterna David Lundqvist, Tobias Ahlsell och Anders Wängdahl. Trion bildades 2009 på GöteborgsOperan under föreställningen ”Guys and Dolls” där de rollsattes som just en trio. Sedan dess har de jobbat som vokalgrupp och konferencierer runt om i Sverige men främst på hemmaarenan Göteborg. Duratrion har setts i en lång rad uppsättningar på GöteborgsOperan, vid lunchteatern på Göteborgs Stadsteater och i ett otal företagsevent. Nu är det äntligen dags för ett möte mellan Duratrion och Göteborg Wind Orchestra.
Jerker är slagverkare i orkestern och ett välkänt ansikte för publiken. Han är även verksam som dirigent, arrangör och kompositör och gästar regelbundet olika orkestrar runt om i landet.

Göteborg Wind Orchestra är en professionell blåsorkester. Vi stärker Västra Götalands kulturliv och erbjuder musikaliska upplevelser av högsta kvalité. Med nya initiativ tar vi blåsmusiken in i framtiden.

Den 1 december infördes krav på vaccinationsbevis för allmänna sammankomster och offentliga tillställningar inomhus med över 100 personer. Fr.o.m. den 1 december behöver du därför visa biljett, vaccinationsbevis samt legitimation om du är över 18 år när du besöker en konsert hos oss.

Mer information finns att läsa på vår hemsida https://gwo.se/vaccinationsbevis/
Ladda ner ditt vaccinationsbevis här: https://covidbevis.se/

Köp biljett

Arrangör

Plats

  • Trädgår'n
  • Nya Allén 11
    411 38 Göteborg
    Sverige