U.D.O. + support

TADC presenterar U.D.O live på Trädgår'n!

Konsert - 26 september 2022

U.D.O. + support

U.D.O. spelar i Göteborg i september 2022 – den legendariske före detta Accept-sångaren Udo Dirkschneider till Sverige konserter med sitt band U.D.O.

Udo Dirkschneider var sångare i tyska Accept fram till 1987 och bland de låtar han medverkade påfinns odödliga spår som Fast As A Shark, Balls To The Wall, Burning och Princess Of The Dawn. Sedan han lämnade Accept har han haft stor framgång med bandet U.D.O. och plattor som Mean Machineoch Time Bomb ses numera som metalklassiker. Vi har ett flertal gånger sett bandet i Sverige, både på klubbgig och på festivaler. Nyligen släpptes livealbumet ”Live In Bulgaria 2020–Pandemic Show” som spelades in i den gamla amfiteatern i bulgariska Plovdiv. I november är det dags för denna ikon att återkomma till Sverige, denna gång blir det Göteborg och Helsingborg som får besök.

INFORMATION:
Datum: 26 september 2022
Tid: 19.30
Biljettpris: 370 SEK (+ serviceavgift)
Handikappsplatser finns tillgängliga i begränsat antal

Varmt välkomna!


Restaurang LIVE!
Trädgår’ns restaurang för alla konsertkvällar!

Vi rider med tiden och erbjuder en fräsch och härlig buffé som är anpassad till både köttälskare samt vegetarianer! Pulled pork/chicken/vegetariskt/veganska alternativ står i centrum. Här kan ni mixa och trixa era egna tex-mex måltider med allt från en mumsig tacos till härliga sallader, låt fantasin flöda!

Pris: 209 kr/person

Köp biljett

Arrangör

Plats

  • Trädgår'n
  • Nya Allén 11
    411 38 Göteborg
    Sverige