INSTÄLLD – Ulf Lundell – Trädgårdsföreningen, Live Nation Sweden & Nöjet konsert AB

Konsert - 7 augusti 2020

INSTÄLLD – Ulf Lundell – Trädgårdsföreningen, Live Nation Sweden & Nöjet konsert AB

Konserten med Ulf Lundell i Trädgårdsföreningen den 7 augusti är inställd!

Som följd av regeringens beslut angående folksamlingar är det inte möjligt att genomföra Ulf Lundells konsert i Trädgårdsföreningen den 7 augusti 2020, utan konserten kommer att ställas in. Säkerheten för artister, fans och personal är alltid vår högsta prioritet och vi vidtar åtgärder enligt instruktioner från myndigheterna.

Hälsning från Ulf Lundell: 

Man hoppas dag för dag trots att man inser att det nog är kört, man hoppas och gör scenarier, men en 70+-man som jag på hotell i Stockholm, på gator och torg, i replokaler, ute i Sverige, det är inte rimligt eller ansvarsfullt. Kanske kan jag komma på något annat sätt att leverera. Live är live, men just nu inte särskilt live. Man får fundera. Jag skickar mina hälsningar till alla trogna fans, till alla som sliter i sjukvården, till andra 70+-folk i karantänerna. Vi rör på oss men vi håller avstånd och är kärvänliga. Det här är som ett krigsutbrott, men vi ska, som W Churchill menade och sa, aldrig underskatta en kris, vi ska göra det bästa av det hela. Allt neråt ska vändas uppåt i lärdomar” 


INFORMATION OM ÅTERBETALNING AV BILJETTER: 

Kortbetalda, Bankbetalda, Swishbetalda, PayPalbetalda eller biljetter betalda med AcceptEmail (inkl. outhämtade) återbetalas till kortet/kontot inom två veckor.

För bokningar med betalningssätt Klarna kommer du att få ett mail från Klarna gällande återbetalningen inom två veckor.

Har du biljetter som är betalda eller delbetalda med presentkort, vänligen skicka ett mail till info@ticketmaster.se med bokningsnummer och kompletta bankuppgifter. Återbetalningen görs sedan inom två veckor.

Service – och distributionsavgifter återbetalas ej vid flyttat eller inställt evenemang.

Sista dag för återköp är 2020-05-19

Med vänlig hälsning,

Nöjet Konsert via Ticketmaster

Vid eventuella frågor, vänligen klicka här

Contact Center: 077-170 70 70
Öppet vardagar: 9-17

Arrangör

  • Live Nation Sweden och Nöjet konsert AB
  • Webbplats:

Plats

  • Trädgårdsföreningen