Vanguard Indoors

Konsert - 5 mars 2016

Vanguard Indoors

Vanguard Indoors

Svensk-danska hiphopfestivalen Vanguard ynglar av sig och ställer till med brakfest på Trädgår’n den 5 mars. Mos Def och Pharoahe Monch gör i och med detta nedslag i Göteborg och förvandlar träbygget till en kokande gryta av rap, beat och scratch. Det blir en endagsfestival som även bjuder på DJ’s, aktiviteter, film och andra softa överraskningar.

Vanguard arrangeras om sommaren i den vackra parken Søndermarken i Köpenhamn och fokuserar på det bästa av både dansk och internationell hiphop, soul, R&B och funk. Nästa år 2016 fyller festivalen fyra år och har under de gångna åren presenterat artister som Wu-Tang Clan, The Roots, Mobb Deep, Lee ”Scratch” Perry, Dead Prez, Little Dragon och De La Soul. Även stora DJ-namn som Questlove, Lord Finesse, Mica Snickars och Kool DJ Dust har gästat tillställningen genom åren.
Nu är det alltså hög tid för att ta konceptet vidare, om än stöpt i ett annorlunda format. Totalt skall runt tio akter bokas till Vanguard Indoors. Det kommer att bli en fet tillställning med något av det främsta, ärligaste och schysstaste du kan lyssna på just nu.
Hittills klara artister: Yasiin Bey aka Mos Def, Pharoahe Monch, Promoe, Elliphant, Madi Banja och Maxida Märak. Fler namn tillkommer!

Datum: 5 mars 2016
Pris – Begränsat antal Early Bird a 595:– inkl service ordinaire 695:- inkl service
Dörrarna öppnas: 14.00
På scen: 15.00
Biljettsläpp: 7/12, kl 10.00 – återkommer med er länk
Åldersgräns: 18 år

Köp biljett

Arrangör

Plats

  • Trädgår'n
  • Nya Allén 11
    411 38 Göteborg
    Sverige