Vegas på Trädgår’n

Göteborg Wind Orchestra presenterar Vegas på Trädgår'n!

Konsert - 7 april 2022

Vegas på Trädgår’n

Vegas med Karl Dyall och Joachim Bergström och Göteborg Wind Orchestra

Tidlösa klassiker, tajt och svängigt när Göteborg Wind Orchestra möter Karl Dyall och Joachim Bergström i succéshowen Vegas. Konserten har spelats för fullsatta salonger med Blåsarsymfonikerna på Musikaliska i Stockholm. Nu väntar en helkväll på Trädgår’n i Göteborg med högt tempo och musik i världsklass i Frank Sinatra, Dean Martin och Sammy Davis Jr’s anda.

Karl Dyall är sångaren, skådespelaren, dansaren och koreografen som befunnit sig i underhållningsbranschen sedan drygt 30 år tillbaka. 1984 blev han svensk mästare i Breakdance och är en nyckelperson bakom streetdancens framväxt i Sverige.
Karl gjorde scendebut i musikalen Fantomen på Scalateatern i Stockholm 1984 och har sedan dess medverkat i en lång rad produktioner såsom Fame (för vilken han tilldelades Guldmasken), A Chorus Line, West Side Story, Cabaret, Othello, Little Shop of Horrors och Singing in the Rain.

Joachim Bergström är sångare och musikalartist och har medverkat i musikaler på GöteborgsOperan, Malmö Opera, Maximteatern, Göta Lejon och Slagthuset i Malmö. Vi har sett Joachim i bland annat West Side Story, Skönheten & Odjuret, The Rocky Horror Show, Hair, Broarna i Madison County samt Carmencita Rockefeller. Joachim har även spelat in två soloalbum och har tilldelats Monica Zetterlundstipendiet.

INFORMATION:
Dag: Torsdag 7 april
Dörrar: 17.30
Konsertstart: 
19.00


Restaurang LIVE!
Trädgår’ns restaurang för alla konsertkvällar!

Vi rider med tiden och erbjuder en fräsch och härlig buffé som är anpassad till både köttälskare samt vegetarianer! Pulled pork/chicken/vegetarisk/veganska alternativ står i centrum. Här kan ni mixa och trixa era egna tex-mex måltider med allt från en mumsig tacos till härliga sallader, låt fantasin flöda! Kaffe är självklart inkluderat!

Pris: 169 kr/person

Boka redan nu: Ring 031-10 20 80 eller maila boka@tradgarn.se (betalas på plats)
Restaurangen öppnar: 17.30

Varmt välkomna!

Köp biljett

Arrangör

Plats

  • Trädgår'n
  • Nya Allén 11
    411 38 Göteborg
    Sverige