Vincent Flatts Easily Led

Legendariska Stevie Bertie Burton besöker oss med Vincent Flatt
Biljetter finns nu till försäljning!

Konsert - 9 april 2019

Vincent Flatts Easily Led

Trädgår’n & Høylytt Agency presenterar stolt under hela 2019 ”Rock & Blues Country Sessions”.

Vi vill erbjuda Göteborg en ny scen där vi kan skapa magi genom att presentera artister från hela världen inom rock, blues & country. Suveräna artister kommer att äga vår scen och genomföra konserter i toppklass! Välkomna till stans nya rum för musikälskare.

”Rock & Blues Country Sessions” presenterar legenden från UK:

Vincent Flatts Easily Led

Legendariska Vincent Flatts besöker oss med sin 66-årige lead singer Steve Bertie Burton.

Bertie är en levande legend i Birminghams musikmiljö. Han växte upp i staden Aston tillsammans med barndomsvännen Ozzy Osborne och när Black Sabbath blev till, följde Bertie med som band roadie där hans karriär inom musikbranschen började.
På slutet av 70-talet grundade Bertie ett band, Starfighters, tillsammans med sin vän Steve Young. När Bon Scott från AC/DC tragiskt dog, rekommenderade Steve Young sin barndomsvän Bertie till sina brorsöner i AC/DC för att bli deras nya vokalist. Historien berättar att även om Bertie var redo för AC/DC, beslutade de unga bröderna att inte ge chansen till honom på grund av hans relation till alkohol, som var orsaken till Bon Scotts död. Resten är rock´n´roll historia. Bertie grundade då Vincent Flatt, som blev ett brittiskt Southern band som fick uppmärksamhet av den amerikanska musikpressen. Flatts turnerade runt USA flera gånger bland annat med Jonny Winter.

 

Info:
AW PRISER MELLAN 18:00 – 19:00
Ålder: 18 år
Trädgår’n och restaurangen öppnar: 18:00
Support act: 19:00
Main act: 20:00
Biljett: 195:- (serviceavgift tillkommer)

Restaurang 
Boka bord 031 10 20 80

Köp biljett

Arrangör

Plats

  • Trädgår'n
  • Nya Allén 11
    411 38 Göteborg
    Sverige