Watain spelar i Göteborg 20 oktober

Biljetter finns nu till försäljning!

Konsert - 20 oktober 2018

Watain spelar i Göteborg 20 oktober

Lördag 20 oktober spelar det svenska black metal-bandet Watain på Trädgårn i Göteborg tillsammans med Obnoxious Youth och Dreadful Fate.

Watain bildades 1998 i Uppsala, Sverige. Trion består av E. Danielsson, P. Forsberg och H. Jonsson och dessa har sedan starten utgjort kärnan i bandet. Medan Watain ursprungligen kommer från och därmed tillhör den traditionella kodexen av Satanic Black Metal, bör den också ses som ett kulturellt obundet uttryck och som en manifestation av kraft, kamp, ​​laglöshet, mörkhet, frihet och extas. Deras liveframträdanden är kända över hela världen för att vara av helt eget slag, med konstnärligt höga ceremonier av vild svart Black Metal-frenesi, där det högtidliga och heliga kolliderar med rå kraft.
Under de senaste 20 åren har Watain också etablerat sig som en av de hårdast arbetande och mest kompromisslösa akterna inom den globala metalscenen. Watain gjorde stor succé på Gefle Metal Festival i mitten av juli och nu är det alltså dags för dem att göra inomhusgig.

INFO:
Ålder: 
18 år
Restaurangen och Trädgår’n öppnar:
 17:30
Dörrar till konsertlokalen öppnar: 18:00
Dreadful Fate: ca 18:25
Obnoxious Youth: ca 19:20
Watain: ca 20:35
Pris: 350:- (serviceavgift tillkommer)

Restaurang LIVE!
Trädgår’ns restaurang för alla konsertkvällar!

Vi rider med tiden och erbjuder en fräsch och härlig buffé som är anpassad till både köttälskare samt vegetarianer! Mixa och trixa dina egna tacos, burgare eller maffiga sallader precis som du vill, där Pulled står i centrum med pork, chicken och oumph! Kaffe är självklart inkluderat!

Pris: 149kr/person

Boka redan nu: Ring 031-10 20 80 eller maila boka@tradgarn.se (betalas på plats)
Restaurangen öppnar: 17.30

Varmt välkomna!

Vi är en kontantfri verksamhet!

Köp biljett

Arrangör

Plats

  • Trädgår'n
  • Nya Allén 11
    411 38 Göteborg
    Sverige