WOLFMOTHER

Hårdrockarna från Wolfmother är vana att stå på stora scener, med spelningar världen över! Det är en ära att de äntligen kommer till Trädgår´n i Göteborg!

Konsert - 31 augusti 2016

WOLFMOTHER

WOLFMOTHER TILL GÖTEBORG I SOMMAR!

Häromdagen stod Wolfmother för en succéartad spelning på Gröna Lund i Stockholm. Framför en storpublik framförde bandet hits som ”Woman” och ”Joker and the thief” och snart kommer bandet även till Malmö och Göteborg! 15 augusti kommer det australiensiska bandet till Malmöfestivalen och den 31 augusti till Trädgår’n i Göteborg.

Wolfmother bildades år 2000 av den australiensiske sångaren och gitarristen Andrew Stockdale och deras stora genombrott kom 2005 med det hyllade debutalbumet ”Wolfmother” (som utsågs till ”Album of the year” av Rolling Stone). Bandet har delat scen med storheter som AC/DC och Aerosmith och deras låtar har figurerat i så väl filmer som ”Shrek” och ”The Hangover” som spelen ”Need for Speed” samt ”Guitar Hero 2”. De tog hem pris för ”Best Hard Rock Performance” på 2007 års Grammy Awards och när Led Zeppelin skulle väljas in i ”UK Music Hall of Fame” bjöd de in Wolfmother som deras personliga gäster. De har spelat på stora festivaler som Lollapalooza och Coachella och i sommar återvänder de till Sverige!

Biljetter

TicketMaster: TicketMasterWolfmother eller på telefon 077-170 70 70
LiveNation: LiveNationWolfmother

– Biljetter finns också att köpa hos biljettombud.
– För rullstolsbiljett ring 077-170 70 70
– Alla biljetter ska hämtas ut innan konserten. Ej uthämtning på Trädgår’n.

SNABBINFO:
Biljettpris: 350kr (+ serviceavgift)’
Ålder: 18 år
Insläpp: kl 19.00
Konsert: ca kl 20.00

Pressbiljetter & fotopass

Ansökan om köp av pressbiljett skickas till Press@LiveNation.se. Det är viktigt att du skickar en förfrågan per artist/evenemang och att du i ämnesraden anger vilken artist/evenemang det gäller.
Fotopassansökan görs via Photorequest.LiveNation.se (notera att godkänt fotopass inte gäller som biljett).

Presskontakt

Alexander Kihlström, 08-665 01 51
Alexander.Kihlstrom@LiveNation.se

För mer info besök gärna Wolfmothers hemsida på Wolfmother.

Varmt välkomna!

Arrangör

Plats

  • Trädgår'n
  • Nya Allén 11
    411 38 Göteborg
    Sverige