Jobba hos oss

Tillgängliga tjänster i dagsläget:

Sälj- och Markadsansvarig
Nu söker vi på Trädgår’n en Sälj- och Marknadsansvarig till vårt kontor i centrala Göteborg. Trädgår’n är en multiarena i hjärtat av Göteborg där många typer av events hålls årligen, så väl mot företag som privata grupper. Våra huvudsakliga affärsområden är: EVENTS, NATTKLUBB, KONSERT OCH JULSHOW/KROGSHOW. Vi är ett litet team som skapar storslagna events, tempot är varierande, men vanligtvis fartfylld och rolig.

Om tjänsten
Som Sälj- och Marknadsansvarig har du hand om marknadsplaner och strategier för alla olika projekt och kommande events på Trädgår’n. Leder försäljningen och marknadsföringen för Trädgår´n i sin helhet med fokus på sälja in Trädgår´n som eventlokal under Q1, Q2 & Q3 samt att fokusera på försäljningen av vår årliga Julshow under Q3 & Q4.

Du är även vår Social Media manager som sköter våra olika sociala medier och tillsammans med vår Art Designer skapar nytt content som kontinuerligt läggs upp för att få fram rätt marknadsföringsmaterial för våra olika events samt för sociala medier och hemsida.

Du tar även vara på viktiga kundrelationer och är villig att skapa nya kontakter samt stöttar kontoret med diverse arbetsuppgifter så som kundtjänst och bokningar av events.

För mer info om tjänsten se länk via LinkedIn HÄR!

Ansök direkt genom att skicka ditt CV och personliga brev till carlos@tradgarn.se

Ser fram emot att höra från just dig!Trädgår’n ingår i Burgsviks Kulturrestauranger AB som äger, förvaltar och utvecklar koncept och varumärken inom restaurangnäringen. I koncernen ingår även Skansens Restauranger, Haga Forum, Dramatenrestaurangerna samt Rådhuskällaren. Koncernen driver även bland annat restaurangerna på Nya- och gamla Ullevi och Guldfågeln Arena.