Julen 2020 med Jessica och Jakob

Biljetterna är släppta!
Maila boka@tradgarn.se för att säkra er plats, begränsat antal platser!
Det finns möjlighet att boka egen avskild del i våra Chambre Séparé för ditt företag eller sällskap.

Krogshow - 3 december 2020

Julen 2020 med Jessica och Jakob

Julen 2020 med Jessica och Jakob – en rockkväll med inslag av schlager!

Jessica Andersson är mest känd som schlagerdrottning, hon har tävlat i Melodifestivalen hela sju gånger och vunnit tävlingen en gång. Det som kanske inte lika många vet är att hon började sin karriär som sångerska i ett hårdrocksband.
Jakob Samuel däremot har ett förflutet som medlem i banden Talisman, The Ring och The Poodles. Han var en etablerad på rockscenen långt innan han klev in i mellovärlden.

De har gemensamma rötter i den kommersiella hårdrocken och nu möts dessa två stjärnor på Trädgår´n för att tillsammans lysa upp i vintermörkret. Gillar du Whitesnake, Bon Jovi och Kiss då är det här definitivt en show för dig. Om du nästan per automatik plockar upp luftgitarren och riffar med i låtar av Aerosmith, ZZ-Top och Def Leppard, då får du inte missa detta! Om du mot förmodan inte fullkomligt älskar stora svulstiga powerballader, så kan vi garantera några schlager-hits för att alla ska bli mer än nöjda. Massa grym rock, och en touch av schlager helt enkelt.

Välkomna till Trädgår’n för en fantastisk kväll fylld med otrolig musik och härlig stämning!

BILJETTKATEGORIER:
I år har vi olika biljettkategorier att erbjuda, vi har gjort allt för att försöka anpassa oss utifrån dagens restriktioner och ge er som gäster en säker tillvaro när ni ska gå på julshow. Önskar ni att sitta i vår showlokal nära till Jessica och Jakob, sitta och äta i en alldeles egen salong eller kanske är en spektakulär panoramaview något att föredra? Våra biljettkategorier är anpassade för de flestas önskemål!

Vi har dragit ner på vår kapacitet i showlokalen i år, borden är placerade med avstånd sinsemellan, alltså har vi inte långbord i år utan mindre sällskapsbord, och det är endast bordsplacering samt servering till bords som gäller. Under julen kommer borden vara anpassade för större sällskap och vi rekommenderar våra gäster att samla ihop kompisgänget eller kollegor för en helkväll hos oss med julmat, god dryck och härlig musik.

Vår Balkong har också fått sig en make-over och med det innebär att samtliga gäster kommer att få var sin barstol att sitta på under hela showen. Alla sällskap kommer att placeras med välanpassat mellanrum till andra sällskap på balkongen. Beroendes på vilken biljett som köpts har sällskap antingen en egen servis för kvällen eller servering till bords från servis i baren.

NYTT FÖR I ÅR – Våra mest exklusiva alternativ FJÄLLSTUGAN och TOPPSTUGAN!
Efter förra årets braksuccé med TOPPSTUGAN presenterar vi i år även FJÄLLSTUGAN! I dessa stugor sitter du och dina kollegor/vänner i egen Chambre Séparée och njuter av vårt fantastiska julbord serverat av er egen servis! Båda stugorna har egen garderob och efter maten har smakats leds ni till reserverade barstolar på bästa balkongplats! Det som skiljer stugorna åt är att Toppstugan erbjuder det där lilla extra; bubbel vid ankomst, mysig tomteluva till samtliga och sittplatser på balkong med fantastisk vy över scenen. Fjällstugan däremot erbjuder glögg vid ankomst och har sittplatser under showen med panoramasikt ut över hela salongen, perfekt för helhetsupplevelsen. Stugor anpassade efter era behov helt enkelt. Tveka inte att höra av er till oss för mer information!

BARBILJETT – 315:- per person
(Minimum 2p per sällskap)
Sittplats vid baren på balkong. Julbord ej inkluderat. Placering sker efter antal på sällskap.
Tilläggsval:
Julmingeltallrik – 215:- per person.
Klassiskt svenskt julbord samlat på en tallrik.

GULDSHOWBILJETT – 800:- per person
(Minimum 4p per sällskap)
Inklusive sittplats i showlokalen, glögg, julbord och julshow. Äter och ser showen från plats i showlokalen. Jackan tas med till bords och hängs på sin stol. Placering sker efter antal på sällskap.

FJÄLLSTUGAN – 1555:- per person
(Minimum 10p och maximum 35p per sällskap)
Chambre Séparée, egen servis, egen garderob, egen buffé, glögg och sittplats på balkong under show med panoramasikt ut över salongen.

TOPPSTUGAN – 1839:- per person
(Minimum 10p och maximum 20p per sällskap)
Chambre Séparée, egen servis, egen garderob, egen buffé, glögg, välkomstbubbel och tomteluva. Ser sedan showen från bästa balkongplats på avskild, reserverad plats.

Alla priser har serviceavgift och moms inkluderat.

BOKNING:
I år sker all bokning av biljetter med julbord via vår mail boka@tradgarn.se eller på telefon 031-102080. Placering i år blir annorlunda gentemot förgående år då vi måste ta hänsyn till de nya restriktionerna och vi tackar för er förståelse i dessa nya tider för oss alla. Tveka inte att höra av er så hittar vi bästa lösning för just ert företag/grupp!

JULBORD:
Ett klassiskt svenskt julbord med de flestas favoriter! Inför julen har vi gjort allt för att minska köbildning. Därför kommer vi att kombinera buffé med vissa maträtter till bords och vissa på buffé. Exempelvis kommer vi att ha en del av det kalla till bords och den varma maten på buffén.

INFO (tider kan variera):
Datum: Torsdag 03 december
Trädgår’n öppnar: 17.30
Biljetter med julbord: från kl. 17.30
Barbiljett: från kl. 19.30
SHOWSTART: 20.30

OBS: se din biljett för specifik välkomsttid!

För mer info om våra åtgärder gällande Covid-19 samt allmänna frågor – LÄS MER HÄR!

För frågor eller andra funderingar (så som rullstolsplatser) kontakta Trädgår’n på info@tradgarn.se eller ring oss på 031-102080.

Vi ses till jul!

Arrangör

Plats

  • Trädgår'n
  • Nya Allén 11
    411 38 Göteborg
    Sverige