FJÄLLROCK 29 NOVEMBER

En norrländsk julshow!

Krogshow - 29 november 2019

FJÄLLROCK 29 NOVEMBER

FJÄLLROCK – en norrländsk julshow!

NÄR ADVENT OCH JULETID KÄNNS REGNIG OCH TUNG VILL VI PÅ TRÄDGÅR’N BJUDA DIG PÅ RIKTIG JUL I FORM AV FJÄLLROCK – EN SMAK AV NORRLAND!

Fem av våra bästa artister ifrån norr förmedlar sina hits, influerade av de norrländska vidderna med ren luft, frisk kyla och vit snö – så som vi vill ha julen!

LISA MISKOVSKY
Med hitlåtar som ”Lady Stardust”, ”Why Start a Fire” och nya ”What if” hittar vi denna skönsjungande artist från Umeå.

SANDRA DAHLBERG
Från Klimpfjäll, Vilhelmina med hittar som ”Kom Hem Hel igen” och ”Här Stannar Jag Kvar”.

ROGER PONTARE
Arjeplogs stolthet Roger Pontare med sin egna klädstil och välkända röst kommer att ge er ”Vindarna Viskar Sitt Namn”, ”Silverland” och ”Stjärnorna”.

MICKE HOLM
Från gruvorna längst upp i norr har vi hämtat hit Micke Holm, vinnaren i Talang 2019, vars röst inte kan kallas annat än norrländskt guld.

JOHN HOUDI
Kvällens värd är ståupparen, komikern, illusionisten och Skellefteåsonen John Houdi. En galning som kommer att driva med både likheter och skillnader mellan göteborgarna och norrlänningarna samt behandla allehanda tunga ämnen såsom mygg, ordfåhet och hembränt.

MATTIAS BYLUND
Vår kapellmästare och Grammy-vinnare! Vann Årets Album med superstjärnan Taylor Swift. Vi göteborgare känner även igen honom som mångårig kapellmästare för Bingolotto.

UPPLÄGG KVÄLLEN
Dörrarna öppnas och du bjuds till mingel med glögg på vår uteservering. Julmusik och värmen från eldarna ger en mysig start innan ni sätter er till bords. Innan showstart har du smakat vårt välkända julbord med norrländska inslag. De klassiska julrätterna samsas med delikatesser från de djupa norrländska skogarna som du kan välja att skölja ner med ett par ljuva droppar Norrlands Akvavit. Ni kanske till och med vill krydda till det extra och grunda med en Vargtass? Smaklökarna kommer att dansa runt granen av de vällagade klassikerna tillsammans med de norrländska guldkornen älgkorv, renskav och tunnbröd – för att sedan dansa vidare till tonerna av Lisa Miskovsky, Sandra Dahlberg, Roger Pontare och Micke Holm!

KVÄLLEN FORTSÄTTER I SAMMA TEMA SOM SHOWEN, MED MUSIKEN VI ALLA KÄNNER IGEN.
Göteborgs största julefterfest gör ingen besviken och du får en natt att minnas. Ta din kollega, vän eller käraste under armen och se till att kvällen får en perfekt avslutning. Inne i Restauranglokalen är baren öppen för den som är törstig och dansgolvet är redo för dig!
– Efterfesten hos oss är den perfekta avslutningen på er fantastiska helkväll!

TOPPSTUGAN – Nyhet 2019 för er mellan 10-30p!
Vårt mest exklusiva alternativ. Här sitter du och dina kollegor/vänner i egen Chambre Séparée och njuter av vårt fantastiska julbord serverat av er egen servis! När ni kommer serveras välkomstbubbel och tomteluvorna står uppradade. Ni har egen garderob och Toppstugan ligger perfekt placerat en våning ovanför vår restaurang. När maten låtit väl smaka och det är dags för showstart har ni bästa sittplats uppe på vår balkong!
Intresserade av detta paket? Vänligen ring 031-102080 eller mejla oss till boka@tradgarn.se så hjälper vi er att skräddarsy detta upplägg helt efter era önskemål. Möjligheterna är stora och detta blir verkligen en speciell kväll för er!

BILJETTKATEGORIER

• GULD SHOWBILJETT MED JULBORD – 1270:- (inklusive serviceavgift)
Äter och ser showen från plats i showlokalen. Placering sker efter bokningsnummer.

• SILVER SHOWBILJETT MED JULBORD – 1173:- (inklusive serviceavgift)
Äter i restauranglokalen och ser showen från balkong, ståplats. Placering sker efter bokningsnummer.

• STÅPLATS endast show med kaffe och godis – 455:- (inklusive serviceavgift)
Ståplats på balkongen. Fri placering.

• TOPPSTUGAN – NYHET 2019!
Vårt mest exklusiva alternativ! Chambre Séparée, egen servis och garderob, välkomstbubbel och tomteluva.
Bästa sittplats är reserverad på balkongen vid showstart.

INFO (tider kan variera):
Trädgår’n öppnar: 18.00
Guldbiljett: fr. 18.00
Silverbiljett: fr. 18.45
Ståplatsbiljett: fr. 20.00
SHOWSTART: 21.00

OBS: se din biljett för specifik välkomsttid!

För frågor eller andra funderingar (så som rullstolsplatser) kontakta Trädgår’n på info@tradgarn.se eller ring oss på 031-102080.

Vi ses till jul!

Köp biljett

Arrangör

Plats

  • Trädgår'n
  • Nya Allén 11
    411 38 Göteborg
    Sverige