Julshow – Return to The 90’s

Årets julshow presenteras av Held Management & A Star Entertainment!
Varmt välkomna!

Krogshow - 15 december 2022

Julshow – Return to The 90’s

RETURN TO THE 90’s – JULSHOW OCH JULBORD PÅ TRÄDGÅR’N GÖTEBORG!

Vi vill hjälpa dig att komma i julstämning. Vi presenterar stolt årets show Return to The 90’s!

RETURN TO THE 90’s – En nostalgitripp från pop till rock!

Förra årets show Schlager VS Rock blev en riktig succé och 2022 års upplaga kommer inte att bli ett undantag. Vi garanterar dig en oförglömlig kväll även detta år. Du lär inte bli besviken!

När dagarna blir allt kortare och vädret allt kallare vill vi på Trädgår’n bjuda in er till värmen hos oss för ett hejdundrande julfirande i sann 90-talsanda!

Mariette, Andreas Johnson, Erik Segerstedt, Johanna Beibom, Stefan Odelberg och årets husband Rock Circus tar med er på en nostalgitripp genom vårt kära 90-tals bästa hits – från pop till rock. Backstreet Boys möter Spice Girls, E-type och Nirvana i en show som garanterat får dig att röra på höfterna. Vilken sida står du på? Är du team Barbie Girl eller föredrar du 90-talets rockklassiker av Nirvana eller kanske Pearl Jam?

Innan showen har du fått avnjuta värmande glögg och smakat på vårt välkända julbord där de svenska julbordsklassikerna möter inslag av 90-talets matkultur. Sist men inte minst har du också fått fylla ut magen med godsaker från vår stora dessertbuffé. Nu är du redo för show!

För fullständig information om årets show, klicka här


TOPPSTUGAN – VÅRT MEST EXKLUSUVA ALTERNATIV (för er upp till 20 personer)

Vårt mest exklusiva alternativ. Här sitter du och dina kollegor/vänner i egen Chambre Séparée och njuter av vårt fantastiska julbord serverat av er egen servis! När ni kommer serveras välkomstbubbel och tomteluvorna står uppradade. Ni har egen garderob och Toppstugan ligger perfekt placerat en våning ovanför vår restaurang. När maten låtit väl smaka och det är dags för showstart har ni bästa sittplats uppe på vår balkong!

Intresserade av detta paket? Vänligen ring 031-102085 eller mejla oss till salj@tradgarn.se så hjälper vi er vidare med att skapa en fantastiskt kväll!


VÅRA BILJETTKATEGORIER (priser inkl. moms och serviceavgift):

I alla kategorier där julbord är inkluderat ingår glöggmingel vid ankomst, julbord på buffé, dessertbuffé, show, samt garderob. På fredagar och lördagar ingår även entré till vår nattklubb efter show.

• GULD SHOWBILJETT MED JULBORD – 895:- 
Äter och ser showen från sittplats i showlokalen. Placering sker efter bokningsnummer.

• SILVER SHOWBILJETT MED JULBORD – 785:- 
Äter i restauranglokalen och ser showen från balkong, ståplats. Placering sker efter bokningsnummer.

• BRONSBILJETT- endast show  – 395:-
Ståplats på balkongen. Fri placering. Tillgång till dessertrum finns innan show.

• TOPPSTUGAN – Vårt mest exklusiva alternativ! – 1795:- 
Chambre Séparée, egen servis och garderob, välkomstbubbel och tomteluva.
Bästa sittplats är reserverad på balkongen vid showstart

Biljetter går att köpa direkt via denna länk.

Är ni intresserade av julshow med inkluderat julbord eller är ett företag eller sällskap på över 10 personer? Vänligen kontakta salj@tradgarn.se eller ring 031-10 20 85 så hjälper vi er vidare på bästa möjliga sätt!

INFORMATION:
Datum: Torsdag 15 december
Adress: Nya Allén 11
Insläpp: Från 18.00 (specifik ankomsttid för ditt sällskap fås närmare inpå show)
Showstart: 20.30
Ålder: 18 +

För frågor eller andra funderingar (så som rullstolsplatser) kontakta Trädgår’n på info@tradgarn.se eller ring oss på 031-102080

Varmt välkomna till en fantastisk kväll tillsammans med oss!


Avbokningsvillkor:

Efter betalning kan inga ändringar göras. Detta gäller även vid sjukdom eller andra incidenter. Biljetten är inte personbunden och möjlighet att ta med en annan person finns, men återköp är inte möjligt. Vi hänvisar till distansavtalslagen som säger följande: ”Distansavtalslagens regler om ångerrätt gäller inte vid köp av evenemangsbiljetter. När betalning har skett är du därför bunden till ditt köp. Sjukdom och olycksfall är ej ett giltigt skäl till återköp.”

Köp biljett

Arrangör

Plats

  • Trädgår'n
  • Nya Allén 11
    411 38 Göteborg
    Sverige