Premiär En Talk Talk Show med Stefan Odelberg – The Jill Johnson Edition
PREMIÄR FÖR EN TALK TALK SHOW MED STEFAN ODELBERG

Premiär En Talk Talk Show med Stefan Odelberg – The Jill Johnson Edition
PREMIÄR FÖR EN TALK TALK SHOW MED STEFAN ODELBERG
Först ut ”THE JILL JOHNSON EDITION” med Thomas Ravelli i baren!
Underbara Jill Johnsson, en personlig näktergal som alltid levererar helhjärtat.
Thomas Ravelli som vaskat brons i USA, hållit nollan ett otal gånger och kommer från baren stup i kvarten denna kväll leverera anekdoter och historier. Vi är så glada över att ha med denna duo i premiärshowen!
En Talk Talk Shows 5:e säsong ger nya färgsprakande förutsättningar för showvärden Stefan Odelberg att ta med sin publik på en ny spännande resa både framåt och bakåt i tiden. Intervjuer av gästerna varvas med gnistrande shownummer, många spontana infall, en stor dos magi, spännande överraskningar, mycket musik och humor, allt förpackat delikat i en show där varken gäster eller publik sitter säkert.
Vi vågar lova er unika krogshows-kvällar som vi hoppas skall smaka!
Spana också in Odelbergs 3 andra shower som spelas i höst:
Andra showen 18 okt: ”The Crazy Edition” med Thomas Petersson & Markoolio
Fjärde showen 8 nov: ”The Magic Edition” med Galenskaparna Anders Eriksson & Per Fritzell samt Linda Bengtzing
(Tredje showen 25 okt med ”Rock the Night” är ABONNERAD)
BILJETTER
Showbiljett med 3-rätters meny: 995:-
Äter och ser showen från plats i showlokalen. Placering sker efter bokningsnummer.
Trädgår’n öppnar kl 18.00. Ankomst senast kl 18.30. Showstart kl 20.30
Barbiljett: 395:-
Ståplats på balkong. Fri placering.
Rekommenderad ankomst kl. 19.30. Showstart kl 20.30.
Serviceavgift på 15:-/biljett tillkommer
VIP-paket för företag kontakta: info@charlottebergman.se
För bokningar av fler än 10 biljetter, mer info eller anmälan om specialkost/allergier ring oss på 031-102080 eller maila till boka@tradgarn.se.
MENY
Förrätt:
En italiensk tomatsallad med coppa och riven tryffel picorrino, serverad med focaccia bröd.
Varmrätt:
Helstekt oxfilé med risoni, svamp, salvia och riven parmesan. En tomatsås med pancetta och röda linser.
Efterrätt:
Efterrättsbuffén blir med italienska smaker som pannacotta och annat gott som har italienska influenser, lite mix av godis och fruktfat.
Snabbinfo:
Trädgår’n öppnar: 18.00
Middagsgäster på plats senast: 18.30
Balkongen öppnar: 19.30
Showstart: 20.30
Varmt välkomna!