TRÄDET

TRÄDET som är så mycket mer än bara en restauranglokal. Förutom nattklubb, luncher, middagar och mingel kan du här anordna mässor, konferenser och andra typer av möten som skapar värde mellan människor.

Lokalen med fantastiskt ljusinsläpp

TRÄDET är den perfekta lokalen för mingel, lunch, middag eller varför inte hyra den till er nästa konferens eller företagsfest. Med fönster från golv till tak är den ljus och inbjudande med vy över den vackra uteserveringen och Trädgårdsföreningen. Hyran regleras beroende på evenemang, skicka en förfrågan så syr vi tillsammans ihop det perfekta paketet för er!

I HYRAN INGÅR
• Befintliga möbler
• Befintlig dukning
• Serveringspersonal*
• Barpersonal*
*Bemannas utefter behov

KAPACITET
Långbord: 100 personer
Mingel: ca 350 personer
Nattklubb: ca 600 personer

Abonnera vår nattklubb TRÄDET

Hyran varierar beroende på antal personer, upplägg, tider samt veckodag

  • Maxkapacitet: 600 personer
  • Pris från: Kontakta oss på 031-102080 eller på boka@tradgarn.se för offert

Lokaler

Banketten

Banketten är lokalen där allt är möjligt med högklassig teknik, scen och service som ingår. Perfekt för konserter, galor, banketter, shower, fester, konferenser, mässor för att bara nämna några evenemang vi har hos oss!

Maxkapacitet: 1300 personer

Läs mer

TRÄDET

TRÄDET är den perfekta lokalen för mingel, lunch, middag eller varför inte hyra den till er nästa konferens eller företagsfest. Den går också utmärkt att kombineras med vår fantastiska uteservering, kanske en fördrink innan middagen kan tas på terrassen.

Maxkapacitet: 600 personer

Läs mer

Uteserveringen

Vår fantastiska uteservering mitt i stan är en av Göteborgs största. Med en magisk vy mot Trädgårdsföreningen och grönskan på sommaren skapas här unika evenemang för varje unikt tillfälle!

Maxkapacitet: 1200 personer

Läs mer