Restaurangen

Restauranglokalen som är så mycket mer än bara en restauranglokal. Förutom luncher, middagar och mingel kan du här anordna mässor, konferenser och andra typer av möten som skapar värde mellan människor.

Lokalen med fantastiskt ljusinsläpp

Restaurangen är den perfekta lokalen för mingel, lunch, middag eller varför inte hyra den till er nästa konferens eller företagsfest. Med fönster från golv till tak är den ljus och inbjudande med vy över den vackra uteserveringen och Trädgårdsföreningen. Hyran regleras beroende på evenemang, skicka en förfrågan så syr vi tillsammans ihop det perfekta paketet för er!

I HYRAN INGÅR
• Befintliga möbler
• Befintlig dukning
• Serveringspersonal*
• Barpersonal*
*Bemannas utefter behov

KAPACITET
Runda bord: 50 personer
Biosittning: 220 personer
Långbord: 130 personer
Mingel: ca 250 personer

Hyran varierar beroende på antal personer, upplägg, tider samt veckodag

  • Maxkapacitet: 250 personer
  • Pris från: 22000 ex. moms

Lokaler

Banketten

Banketten är lokalen där allt är möjligt med högklassig teknik, scen och service som ingår. Perfekt för konserter, galor, banketter, shower, fester, konferenser, mässor för att bara nämna några evenemang vi har hos oss!

Maxkapacitet: 1300 personer

Läs mer

Restaurangen

Restaurangen är den perfekta lokalen för mingel, lunch, middag eller varför inte hyra den till er nästa konferens eller företagsfest. Den går också utmärkt att kombineras med vår fantastiska uteservering, kanske en fördrink innan middagen kan tas på terrassen.

Maxkapacitet: 250 personer

Läs mer

Uteserveringen

Vår fantastiska uteservering mitt i stan är en av Göteborgs största. Med en magisk vy mot Trädgårdsföreningen och grönskan på sommaren skapas här unika evenemang för varje unikt tillfälle!

Maxkapacitet: 1200 personer

Läs mer