Krogshow

Årets julshow på Trädgår'n - TOMTEROCK som har premiär 16 november!

Se Trädgår'ns alla evenemang här!

JULSHOW 2018 - TOMTEROCK - krogshow Göteborg 

JULSHOW 2018 - TOMTEROCK

Premiär 16 november

Årets julshow på Trädgår’n 2018 – TOMTEROCK!

Göteborgs galnaste och ösigaste helkväll! Säkra era biljetter redan idag!

Tomtefar själv Björn Kjellman tar hjälp av sina nissar Andreas Johnson, Velvet, Jennifer Brown och Black Ingvars för att ge oss en svängig, skrattande och sjungande helkväll. En ösigare julshow har aldrig visats i Göteborg. Släpp fram din inre tomte och upplev julen på riktigt. Trädgår’ns nissar har fejat, donat, pyntat, syltat, gravat, dukat, putsat och eldat för att förbereda årets bästa julbord.

Vi startar kvällen med ett glöggmingel på vår uteservering ut mot Trädgårdsföreningen. Öppna eldar och varm glögg möter dig och ditt sällskap. Ni sätter er till bords så snart ni önskar, julmaten står redo och ni äter så mycket ni vill från vårt fantastiska julbord! Dessertrummet från förra året behåller vi och det bjuds godsaker så långt ögat når.

När det sedan är dags för showen blir det full fart, en show ni sent ska glömma med musiken vi alla känner igen! Humor och högklassiga framträdanden presenteras av några av Sveriges bästa artister.

Som om det inte vore nog så behöver ni inte fundera på hur ni ska fortsätta denna magiska kväll, den avslutas nämligen i ett stort tomtedisco på Göteborgs hetaste dansgolv. Let’s Tomterock!

BILJETTKATEGORIER

 – GULD SHOWBILJETT MED JULBORD*
Äter och ser showen från plats i showlokalen. Placering sker efter bokningsnummer.

 – SILVER SHOWBILJETT MED JULBORD*
Äter i restaurangen och ser showen från balkong, bästa ståplats. Placering sker efter bokningsnummer.

 – STÅPLATS*
Ståplats på balkongen. Fri placering. Ej mat, endast show!

*OBS: tillkommande serviceavgift 15:-/biljett.

INFO:
Öppettid för middagsgäster: fr. 18.00 (se biljett för mer detaljer)
Öppettid för bargäster: fr. 19.30 (se biljett för mer detaljer)
Showstart ons-fred: 21.00
Showstart lörd: 20.30

Åldersgräns: 18+

Förfrågningar, gruppbokningar och övriga frågor kontakta Trädgår’n på 031-102080 eller boka@tradgarn.se

MENY
Klassiskt svenskt julbord med allt du kan tänka dig.

KÖP BILJETT HÄR!

Läs mer om våra artister:

Björn Kjellman
En av våra mest folkkära artister. Flerfaldigt Guldbaggebelönad för bland annat succélångfilmen ”Adam & Eva”. Han vann Guldmasken för bästa manliga huvudroll i musikalen ”Little Shop of Horrors”. Är också en stor melodifestivalfantast och har även medverkat själv.

Andreas Johnson
Slog igenom 1999 med låten ”Glorious” som blev en internationell framgång med bland annat en tredjeplats på engelska topplistan. Han har deltagit flera gånger i Melodifestivalen, med bland annat en andra och tredjeplats i finalen med ”A Little Bit of Love” och ”Sing for me”, vinnare i Körslaget, krogshow på Hamburger Börs, Ladies Night och flera olika julturnéer.

Jenny Velvet Petersson
Om namnet Jenny Petersson inte säger så mycket är artistnamnet Velvet säkert mer välbekant, med internationell karriär och radiohits som ”Fix me”, ”Take my Body Close” och ”The Queen”. Hon har sjungit med flera olika artister som Meat Loaf, Sanne Salomonsen, Carola Häggkvist, Lena Philipsson, E-Type och Darin. Hon har också varit med tre gånger i Melodifestivalen och dykt upp i Doobidoo.

Jennifer Brown
Uppvuxen i Hjällbo. Efter debutalbumet ”Giving you the best”, med hitlåtar som ”My everything” och ”Heaven come down” blev hon kallad ”Sveriges nya souldrottning”. Skivan såldes i över 500 000 exemplar världen över och hon hamnade på topplistor i en mängd olika länder. Fått Grammis för bästa kvinnliga pop/rockartist. Vi har också sett henne i Melodifestivalen, i filmen ”Förortsungar” och i musikal på Stockholms Stadsteater.

Black Ingvars
1995 kom debutplattan Earcandy 6 som sålde guld på 2 dagar! I rask takt släppte bandet en rad plattor där man blandade hårdrock med dansband, schlager, barnvisor och t o m religiösa klassiker. Efter över en miljon sålda skivor och år av långa, tunga turnéer är bandet idag en institution i svenskt nöjesliv. Förra sommaren spelade bandet inför 25.000 entusiastiska fans på Sweden Rock.

Kapellmästare: P-O Nilsson
Regi: Anders Butta Börjesson

Vi ser fram emot att träffa just dig!

KÖP BILJETT HÄR!
Visa mer