Om oss

Trädgår’n – Göteborgs riktiga Nöjesarena

I över 135 år har Trädgår’n varit Göteborgarnas nöjesarena där människor årligen samlats för att umgås, dansa och lyssna på svängig musik.

Varje år arrangeras 100-tals konserter, krogshower och nattlubbskvällar inom alla musikgenrer. Här finner du något för alla smaker, vare sig ditt favoritband är ABBA eller Iron Maiden. Hos oss kan du  också arrangera stora galamiddagar samt musik- & företagsevents. På Trädgår’n sker dagligen möten mellan människor där alla är välkomna. Hos oss finner du varje helg Göteborgs största nattklubb där DJ´s som Calvin Harris, Steve Angelo, Steve Aoki, Axwell mfl väljer att spela när de är besöker Göteborg.

Vi brukar säga att vår verksamhet står stadigt på fyra pelare. Dessa är: 
– Events
– Nattklubb
– Krogshow
– Konsert

Tillsammans bildar dessa pelare en härlig mix av möten, där du som gäst står i fokus.

På sommaren breder sig stadens största och grönaste oas till uteservering ut sig mot Trädgårdsföreningen där du njuter av Göteborgssolen tillsammans med nära och kära.

Trädgår’n är helt enkelt Göteborgs och Sveriges absolut främsta och mest kompletta nöjesarena med sin över 135 åriga historia som en fantastisk och anrik nöjesoas. Vi finns här – vare sig du vill lyssna till din favoritartist, dansa in på småtimmarna eller vill arrangera en större galamiddag som ett mindre möte.

En arena fylld med Sveriges absolut största artister, musik, shower, överraskningar, skratt och äkta genuin glädje där vi tar nöjes- och mötesupplevelsen till helt nya höjder. Våra lokaler är mångsidiga och flexibla, precis som servicen vi ger dig.

Vi välkomnar dig till nöjesarenan i hjärtat av Göteborg. 


GDPR
I samband med att den nya lagen av GDPR har vi tagit fram en ny mailpolicy och integritetspolicy som beskriver hur vi sparar och använder din personliga information och vilka rättigheter du har. Läs mer HÄR!


Nya rekommenderade biljettvillkor för livemusiken

Under en längre tid har Svensk Live arbetat med att ta fram enhetliga biljettvillkor för att skapa trygghet för biljettköparen men också för att skapa rimliga förutsättningar för arrangörer och spelplatser. En branschstandard som är tydlig. I detta har vi varit i dialog med Konsumentverket och kontrollerat att villkoren fungerar juridiskt med hjälp av en advokatbyrå.

Vi har fokuserat på de vanligaste scenarierna som vi kallar grundvillkor och som kan kompletteras med arrangörsspecifika villkor, som t. ex ålder, resepaketering, mat och dryck.

Om vi alla använder oss av samma grundvillkor slipper du som arrangör att skapa dina egna och vi får en gemensam standard. Lägg upp grundvillkoren på er hemsida och hos er biljettleverantör.

Biljettvillkoren finns att hämta på www.svensklive.se.

Vi välkomnar dig till Trädgår’n!