Julshow

Restriktionerna mot kultur- och nöjesbranschen har blivit allt hårdare, vilket har gjort att Trädgår’n tillsammans med A Star Entertainment och Held Productions tvingats ställa in julshowen med Jessica Andersson och Jakob Samuel 2020.

Julen 2020 med Jessica & Jakob

Restriktionerna mot kultur- och nöjesbranschen har blivit allt hårdare, vilket har gjort att Trädgår’n tillsammans med A Star Entertainment och Held Productions tvingats ställa in julshowen med Jessica Andersson och Jakob Samuel 2020. Det är med stor sorgsenhet vi meddelar detta, men hoppas att vi i framtiden kan skapa nya minnen tillsammans. Ta hand om varandra – så ses vi snart!

Om du har bokat biljett, har du mottagit ett mail från oss på Trädgår’n med mer information.

Vi övriga frågor eller funderingar vänligen kontakta oss på boka@tradgarn.se

 


Julen 2020 med Jessica Andersson & Jakob Samuel!

Efter ett omtumlande år kan vi äntligen glädjas åt en jul på Trädgår´n. Den 27 november öppnar vi återigen upp portarna för ännu en enastående jul hos oss och denna gång välkomnar vi inga mindre än Jessica Andersson och Jakob Samuel som står för underhållningen. Vi har byggt om i vår Bankettlokal så den är helt Corona anpassad utifrån restriktionerna med avstånd och gott om plats mellan borden. Vi är spända på att få ta emot glada och härliga gäster igen! Kvällarna kommer fyllas med god julmat, läskande dryck, grymma rockdängor och sing-a-long schlagerhits – missa inte denna fantastiska kväll tillsammans med oss!

Jessica Andersson är mest känd som schlagerdrottning, hon har tävlat i Melodifestivalen hela sju gånger och vunnit tävlingen en gång. Det som kanske inte lika många vet är att hon började sin karriär som sångerska i ett hårdrocksband.
Jakob Samuel däremot har ett förflutet som medlem i banden Talisman, The Ring och The Poodles. Han var en etablerad på rockscenen långt innan han klev in i mellovärlden.

Med gemensamma rötter i den kommersiella hårdrocken möts nu dessa två stjärnor på Trädgår´n för att tillsammans lysa upp i vintermörkret. Gillar du Whitesnake, Bon Jovi och Kiss då är det här definitivt en show för dig. Om du nästan per automatik plockar upp luftgitarren och riffar med i låtar av Aerosmith, ZZ-Top och Def Leppard, då får du inte missa detta! Om du mot förmodan inte fullkomligt älskar stora svulstiga powerballader, så kan vi garantera några schlager-hits för att alla ska bli mer än nöjda. Massa grym rock, och lite schlager helt enkelt.

För mer info om våra åtgärder gällande Covid-19 samt allmänna frågor – LÄS MER HÄR!


Med hänvisning till Folkhälsomyndighetens rekommendationer från regeringen anpassar vi på Trädgår´n våra evenemang på ett tryggt och säkert sätt för våra gäster. Vi följer Folkhälsomyndighetens krav gällande antal gäster, vi håller avstånd mellan borden och till varandra samt servering till bords. Vi kommer ha olika ankomsttider, tydlig skyltning, god hygien för personal och gäster samt extra värdar för att se till att reglerna följs. Vi gör vårt yttersta för att undvika spridning av Covid-19 och uppmanar alla att ta sitt ansvar för minskad spridning genom god handhygien och att stanna hemma vid minsta sjukdomskänning.