Julshow

Boka era platser redan idag!
Det finns möjlighet att boka egen avskild del i våra Chambre Séparé för ditt företag eller sällskap. Maila oss på boka@tradgarn.se eller ring på 031-102080 så berättar vi mer!

BOKA HÄR!

Julen 2020 med Jessica & Jakob

Julen 2020 med Jessica Andersson & Jakob Samuel!

Efter ett omtumlande år kan vi äntligen glädjas åt en jul på Trädgår´n. Den 20 november öppnar vi återigen upp portarna för ännu en enastående jul hos oss och denna gång välkomnar vi inga mindre än Jessica Andersson och Jakob Samuel som står för underhållningen. Vi har byggt om i vår Bankettlokal så den är helt Corona anpassad utifrån restriktionerna med avstånd och gott om plats mellan borden. Vi är spända på att få ta emot glada och härliga gäster igen! Kvällarna kommer fyllas med god julmat, läskande dryck, grymma rockdängor och sing-a-long schlagerhits – missa inte denna fantastiska kväll tillsammans med oss!

Jessica Andersson är mest känd som schlagerdrottning, hon har tävlat i Melodifestivalen hela sju gånger och vunnit tävlingen en gång. Det som kanske inte lika många vet är att hon började sin karriär som sångerska i ett hårdrocksband.
Jakob Samuel däremot har ett förflutet som medlem i banden Talisman, The Ring och The Poodles. Han var en etablerad på rockscenen långt innan han klev in i mellovärlden.

Med gemensamma rötter i den kommersiella hårdrocken möts nu dessa två stjärnor på Trädgår´n för att tillsammans lysa upp i vintermörkret. Gillar du Whitesnake, Bon Jovi och Kiss då är det här definitivt en show för dig. Om du nästan per automatik plockar upp luftgitarren och riffar med i låtar av Aerosmith, ZZ-Top och Def Leppard, då får du inte missa detta! Om du mot förmodan inte fullkomligt älskar stora svulstiga powerballader, så kan vi garantera några schlager-hits för att alla ska bli mer än nöjda. Massa grym rock, och lite schlager helt enkelt.

Begränsat antal platser och ni har chansen att säkra era redan idag. Det finns möjlighet att boka egen avskild del för ditt företag eller sällskap! Maila boka@tradgarn.se för biljetter eller boka redan nu! Varmt välkomna!

BOKA BILJETTER HÄR!

BILJETTKATEGORIER:
I år har vi olika biljettkategorier att erbjuda, vi har gjort allt för att försöka anpassa oss utifrån dagens restriktioner och ge er som gäster en säker tillvaro när ni ska gå på julshow. Önskar ni att sitta i vår showlokal nära till Jessica och Jakob, sitta och äta i en alldeles egen salong eller kanske är en spektakulär panoramaview något att föredra? Våra biljettkategorier är anpassade för de flestas önskemål!

Vi har dragit ner på vår kapacitet i showlokalen i år, borden är placerade med avstånd sinsemellan, alltså har vi inte långbord i år utan mindre sällskapsbord, och det är endast bordsplacering samt servering till bords som gäller. Under julen kommer borden vara anpassade för större sällskap och vi rekommenderar våra gäster att samla ihop kompisgänget eller kollegor för en helkväll hos oss med julmat, god dryck och härlig musik.

Vår Balkong har också fått sig en make-over och med det innebär att samtliga gäster kommer att få var sin barstol att sitta på under hela showen. Alla sällskap kommer att placeras med välanpassat mellanrum till andra sällskap på balkongen. Beroendes på vilken biljett som köpts har sällskap antingen en egen servis för kvällen eller servering till bords från servis i baren.

NYTT FÖR I ÅR – Våra mest exklusiva alternativ FJÄLLSTUGAN och TOPPSTUGAN!
Efter förra årets braksuccé med TOPPSTUGAN presenterar vi i år även FJÄLLSTUGAN! I dessa stugor sitter du och dina kollegor/vänner i egen Chambre Séparée och njuter av vårt fantastiska julbord serverat av er egen servis! Båda stugorna har egen garderob och efter maten har smakats leds ni till reserverade barstolar på bästa balkongplats! Det som skiljer stugorna åt är att Toppstugan erbjuder det där lilla extra; bubbel vid ankomst, mysig tomteluva till samtliga och sittplatser på balkong med fantastisk vy över scenen. Fjällstugan däremot erbjuder glögg vid ankomst och har sittplatser under showen med panoramasikt ut över hela salongen, perfekt för helhetsupplevelsen. Stugor anpassade efter era behov helt enkelt. Tveka inte att höra av er till oss för mer information!

BARBILJETT (min 2p/sällskap)
Sittplats vid baren på balkong. Julbord ej inkluderat. Placering sker efter antal på sällskap.
Tilläggsval: Julmingeltallrik

GULDSHOWBILJETT (min 4p/sällskap)
Inklusive sittplats i showlokalen, glögg, julbord och julshow. Äter och ser showen från plats i showlokalen. Jackan tas med till bords och hängs på sin stol. Placering sker efter antal på sällskap.

FJÄLLSTUGAN (min 10p/sällskap)
Chambre Séparée, egen servis, egen garderob, egen buffé, glögg och sittplats på balkong under show med panoramasikt ut över salongen.

TOPPSTUGAN (min 10p/sällskap)
Chambre Séparée, egen servis, egen garderob, egen buffé, glögg, välkomstbubbel och tomteluva. Ser sedan showen från bästa balkongplats på avskild, reserverad plats.

BOKNING:
I år sker all bokning av biljetter med julbord via vår mail boka@tradgarn.se eller på telefon 031-102080. Placering i år blir annorlunda gentemot förgående år då vi måste ta hänsyn till de nya restriktionerna och vi tackar för er förståelse i dessa nya tider för oss alla. Tveka inte att höra av er så hittar vi bästa lösning för just ert företag/grupp!

JULBORD:
Ett klassiskt svenskt julbord med de flestas favoriter! Inför julen har vi gjort allt för att minska köbildning. Därför kommer vi att kombinera buffé med vissa maträtter till bords och vissa på buffé. Exempelvis kommer vi att ha en del av det kalla till bords och den varma maten på buffén.

För mer info om våra åtgärder gällande Covid-19 samt allmänna frågor – LÄS MER HÄR!

Vi ses till julen! 


Med hänvisning till Folkhälsomyndighetens rekommendationer från regeringen anpassar vi på Trädgår´n våra evenemang på ett tryggt och säkert sätt för våra gäster. Vi följer Folkhälsomyndighetens krav gällande antal gäster, vi håller avstånd mellan borden och till varandra samt servering till bords. Vi kommer ha olika ankomsttider, tydlig skyltning, god hygien för personal och gäster samt extra värdar för att se till att reglerna följs. Vi gör vårt yttersta för att undvika spridning av Covid-19 och uppmanar alla att ta sitt ansvar för minskad spridning genom god handhygien och att stanna hemma vid minsta sjukdomskänning. 

Se specifika datum här!