Uteserveringen

Uteserveringen mitt i stan

Vår fantastiska uteservering är en av Göteborgs största med en magisk vy mot Trädgårdsföreningen och grönskan på sommaren.
Med en kapacitet på upp till 1500 personer kan vi ta emot för mingel, fest, restaurang, spelning mm. Göteborgs väder kan ibland vara osäkert, med både vind och regn. Så för att säkra er från detta kan vi hjälpa er med tältlösningar anpassade för era behov. Möjlighet till att flytta in finns alltid. Varmt välkomna att uppleva Trädgår’n på sommaren!

 

I HYRAN INGÅR
• Befintliga möbler
• Serveringspersonal*
• Barpersonal*
*Bemannas efter behov

 

 

KAPACITET
Mingel: 1500 personer

  • Maxkapacitet: 1500 personer
  • Pris från: 0kr

Lokaler

Lokalernas kapacitet och priser (PDF)

Banketten

Banketten är lokalen där allt är möjligt med högklassig teknik, scen och service som ingår. Perfekt för konserter, galor, banketter, shower, fester, konferenser, mässor för att bara nämna några evenemang vi har hos oss!

Maxkapacitet: 1100 personer

Läs mer

Restaurangen

Restaurangen är den perfekta lokalen för mingel, lunch, middag eller varför inte hyra den till er nästa konferens eller företagsfest.

Maxkapacitet: 250 personer

Läs mer

Uteserveringen

Vår fantastiska uteservering mitt i stan är en av Göteborgs största med en magisk vy mot Trädgårdsföreningen och grönskan på sommaren.

Maxkapacitet: 1500 personer

Läs mer

Parklogen

Vi är en mötesplats med stor kapacitet och flexibla lösningar med teknik och service i världsklass. Trädgår´n är en centralt belägen evenemangsplats med en mångårig tradition av hantering av arrangemang av olika dignitet och storlek.

Maxkapacitet: 120 personer

Läs mer