Uteserveringen

Vår fantastiska uteservering mitt i stan är en av Göteborgs största med en magisk vy mot Trädgårdsföreningen och grönskan på sommaren.

Uteserveringen i hjärtat av Göteborg

Vår fantastiska uteservering är en av Göteborgs största med en magisk vy mot Trädgårdsföreningen och grönskan på sommaren. Med en kapacitet på upp till 1000 personer kan vi ta emot för mingel, fest, en bit mat, spelningar och mycket, mycket mer. Skapa ett helt unikt utomhusevenemang i hjärtat av Göteborg, helt anpassat efter er.

Under sommarmånaderna byggs våra lokaler om och får ett helt nytt, somrigt utseende. Därför passar evenemang på vår stora uteservering bäst denna tid på året. Det vi är allra bäst på är större mingelevenemang.  Detta innebär att vi kan servera bufféer med mat som bäst äts ståendes.

Göteborgs väder kan ibland vara osäkert, med både vind och regn. Halva vår uteservering är vädersäkrad i form av tak och vid dåligt väder kan vi också öppna upp vår restauranglokal inomhus.  Vi kan även hjälpa er med tältlösningar anpassade för era behov.

Kombinera ditt event med vår sommarklubb Port Du Soleil?

Tisdagar, fredagar och lördagar öppnar vår nattklubb upp 22.00. Det går utmärkt att kombinera ditt event i samband med detta.  Vad sägs som att mingla tillsammans med kollegorna tillsammans på en After Work för att sedan fortsätta kvällen på vår nattklubb? Fantastiskt säger åtminstone vi!

Kontakta oss för offert: 031-102080 alternativt boka@tradgarn.se

I HYRAN INGÅR:
• Befintliga möbler & dukning
• Serveringspersonal*
• Barpersonal*
*Bemannas utefter behov

KAPACITET
Mingel: 1000 personer
Sittplatser: Ca 150 platser utspritt över uteserveringen

Varmt välkomna att uppleva Trädgår’n på sommaren!

  • Maxkapacitet: 1200 personer
  • Pris från: Kontakta oss på 031-102080 eller på boka@tradgarn.se för offert

Lokaler

Banketten

Banketten är lokalen där allt är möjligt med högklassig teknik, scen och service som ingår. Perfekt för konserter, galor, banketter, shower, fester, konferenser, mässor för att bara nämna några evenemang vi har hos oss!

Maxkapacitet: 1300 personer

Läs mer

TRÄDET

TRÄDET är den perfekta lokalen för mingel, lunch, middag eller varför inte hyra den till er nästa konferens eller företagsfest. Den går också utmärkt att kombineras med vår fantastiska uteservering, kanske en fördrink innan middagen kan tas på terrassen.

Maxkapacitet: 600 personer

Läs mer

Uteserveringen

Vår fantastiska uteservering mitt i stan är en av Göteborgs största. Med en magisk vy mot Trädgårdsföreningen och grönskan på sommaren skapas här unika evenemang för varje unikt tillfälle!

Maxkapacitet: 1200 personer

Läs mer